en valfri juice tack...

OBS, se till o läs kontaktannonsen som jag hittade i dagen DN. finns i slutet av detta inlägg

till alla er som inte va ute i stadshagen i lördags och dansade på the office, säger jag bara.. OTUR!!!
vilket underbart ställe. industri, grymt bra dj:s, bara trevliga människor. skön personal, tom vakterna va snälla.. paradiset i stockholms tråkiga klubbklimat..
så nu får man hoppas att det blir fler gånger..
jaha, min helg då.. började lite hektiskt, fick glida tidigare från skolan för att jag skulle få en ny frisyr, men väl där så va det stängt..
va!!! trist, jag skrev en lapp o la i deras brevlåda, en snäll lapp men jag gillar dom som jobbar där så det blev ingen utskällning,, eller det kanske blev en dold en.
sen bar det iväg te WESC på kungsgatan för lite öl och uppvärmning inför den stundade skatefilmspremiären på El Amir aka Alis bar på g:a brogatan. bellows med sin film "lurking class"
jag lyckades få med mig iceonit och herr T-long så kvällen tog fart. filmen bjöd på ena riktiga gobitar med sveriges superteam.
herr t-long und iceonit. Alis skate o lite öl..
efter det så hamnade jag o iceonit på sjögräs där ett gäng rikigt överförfriskade dalkarlar satt o hinkade..
här har vi dem, vilka lirare asså..
tog vad vi fick sen gled jag via omvägar till Anakhan på östermalm. tro det eller ej. en tjejkompis jobbade sin sista dag där, hängde med henne o hennes polare. vandrade sen före i kön till O-baren o det sista jag kommer ihåg va att jag stoppade i en femma i
ett flipperspel som inte ens fungerade, sen fick jag ännu ett järn innanför västen..
iceonit, lillpudas o petri drog till judit där lillpudas nekades till o köpa öl. med all rätt vad jag antar då han va riktigt rund under fötterna på sjögräs.
ett fel på kameran så en del bilder blir suddiga på nattkvisten.. påväg vidare? hem? iväg? vet inte..
samma fel här.. som där..
toakort 1toakort 2. varför??.. ja säg det.
hemgången gick lugnt till, minns som vanligt inte riktigt vad som hände, tog kortet på bilen.. är ju inte ett dugg bilintresserad men tydligen ville jag ha just detta åk förevigat så..
tänka sig.
Slut på fredagen.
LÖRDAG.
fick veta av min syster och hennes make att jag imiterat en katt och skrockat i sömnen. plus att när jag trillade in i lyan på natten så hade jag satt mig med kläderna på i sängen, för att kort därefter trillat ihop och tvärdäckat, kanske var det något under hemfärden som gjorde mig utmattad.. va vet jag,
vi drog till vurma o fikade. min kära syster valde det stora frukostpaketet som bl a innehöll en valfri juice.
på frågan vilken juice hon ville ha svarade hon just
- en valfri tack!. varpå ett hysteriskt skratt bryter ut både från henne och mig.
så om inte det vore nog så försöker hon hitta ett svar igen och svara då
- en juice bara!.-. herregud, vi är väldigt lika, min syster och jag. vi har bara lite otur när vi tänker.
sen städade jag o iceonit hela lägenheten, vilket behövdes,
tog ett par timmar, men fint blev det, sen som belöning drack vi lite folle, jag handlade sedan mer folle, fipplade lite här hemma innan grambo kom o hämtade mig för gemensam resa till Charlie. iceonit hade andra planer för kvällen. så han är ju då en av alla er som missade the Office.. Otur!!
charlie fick besök av flera andra och vi såg allihop hur Sverige åkte på pisk av spanjorerna.. Herregud!
står heden och grambo ute eller inne..? goa gubbar är de iallafall..
hedens blåvita änglar gör mål på datorn, men sen förlorade de antagligen..
alkoholsymbios al'a Grambo och Charlie
IPO evigt trogna Trey och Nikki
lite nyfiken på vad som kan va så roligt att Grambo nästan trillar av pinn. om ändå foton kunde tala. mannen som kunde tala med foton.
alltid kul hemma hos charlie. sedan blev klockan efter match och jag o grambo va aspeppade på the office, ingen annan dock, men när vi kommit iväg en bit ringer Charlie och meddelar att vårt pepp smittat av sig så han va på väg. vi blev ju glada såklart. se så glada vi blev.
Nikki ville bara med i bilen så han är också en av alla er som missade the Office..OTUR!
vi hookade upp med en schysst "taxi"-kärra o gled mot stadshagen. kärran va av märket BMW och hade tvskärmar i sätena som visade de hetaste musiken just nu.. tänka va tekniken går framåt..
Grambo paxade framsätet..
efter lite velande så hittade vi haket, mycket folk som ville in och få som ville ut skapade en rätt så kass procentuell chans för oss att komma in till dansgolvet. men på något vis så tackade vi rätt snabbt o steg in. stället va grymt, musiken vibrerade våra steg i trapphuset. ölen flödade och väl där inne träffade vi på, Marvey Karl, Twiggy och M.I.A. och ungefär 200 främlingar som gemensamt svettades i euforidans. vi gav oss snabbt in i leken och lekte ända tills det att klockan slog 03, o stället stängde..
stället..musiken..
rastplatsen..
vi..minus mig..
konstant ös gör att man glömmer allt annat. jag glömde tex att det kan bli varmt under sådana här sammanhang.
- ouf!! jag, med nyfångad skiva och Charlie.
vi traskade lyckliga iväg och hamnade på en mack. där vi bestämde oss för att ha efterfest med taxichaffisarna. lite fika lite kap bla gjorde att vi inte ville ta farväl av denna underbara afton.
strax efter fem satte jag o charlie oss på nattbussen mot sängarna våra..
på språng och på Gång..
jag fattar inte vad jag tänker när jag tar dessa kort. åtekommande gåtan i mitt uteliv.
mat..mat..
chill..mat..antar jag.
riktigt härlig helg. lite trött idag söndag, har fikat med syster och köpt toapapper. en kompis kompis, som jag träffade idag tipsade om Lambis nya papper.. "Gourmet". men det fanns bara på köksrullar. Gourmet..liksom vad är det. plus att dom valt att låta förpackningen prydas av två fint röda tomater.. underligt för att vara toapapper. har sett green street hooligans också.. sådär, har väldigt svårt för eliah wood upptäckte jag. usch. footballfactory är ju så mycket bättre.. skit i o se green street hooligans anser jag. sen så har min vän åzzy bokat biljetter till Mos Def den 1:a december. kommer nog bli schysst o se.
jag har även fått min årliga chokladkalender av mor plus en flanellskjorta. flanell är himla härligt.
I veckan ska jag fota, förhoppningsvis bli klippt och filma till min kortfilm, få besök av kapten spikrak, skata, och en hel del annat.
slutligen vill jag tipsa om mum's konsert med seabear som förband, den 27:e, glögg, pepparkaksformar. och så hittade jag denna kontaktannons i dagens DN. detta kan inte vara på riktigt..eller??
Gubbe; hårig, mullig, snusar, flegmatisk,
omacho, dumsnäll, ej bra ekonomi, ej bra hö
gre utbildning, orakel, söker fertil kvinna
utan pruttfobi. Sthlm.
kan va kul ibland..
ses snart igen o va som händer tills dess vet jag inte.. god skatt på er.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

odör spånar

Mitt foto
är den plats jag visar mina verk på.